Nieuws - adsysco.nl
Nieuws
Buzz Leiden

PietPraat met Kirsten Zitman, Directeur BUZZ Leiden

21 september 2021

PietPraat met Kirsten Zitman, directeur van Buzz Leiden, over hoe zij inwoners weer in hun basiskracht zetten.

Re:Action steekgeweld

Re:Action, VR-game tegen steekgeweld onder jongeren

10 september 2021

Steekpartijen door en onder jongeren nemen toe. Elke week staat er wel een incident in de landelijke kranten. MEE & de Wering wil niet toekijken hoe de situatie verslechtert en is in actie gekomen. Samen met jongeren uit Den Helder en Games for Health is gewerkt aan de Virtual Reality Game Re:Action!

digitale diensteverlening welzijn

Welzijn online

31 augustus 2021

Piet de Groot, medeoprichter van AdSysCo, bespreekt in zijn columns – PietPraat – zaken binnen het sociaal domein. In de nieuwste Pietpraat gaat hij in op de sterke opkomst van digitale dienstverlening binnen welzijnsorganisaties.

ANWB AutoMaatje: beproefd, eenvoudig en toegankelijk

21 juli 2021

Piet de Groot, medeoprichter van AdSysCo, bespreekt in zijn columns – PietPraat – zaken binnen het sociaal domein. In de nieuwste Pietpraat gaat hij in gesprek met Simone van Leeuwen, programmamanager van ANWB AutoMaatje.

Personen bekijken iets op een tablet - digitaal gereedschap

Meer blended vraagt om meer integratie

9 juli 2021

Blended dienstverlening is geen voorgebakken werkwijze, maar een goedgevulde gereedschapskist die de sociaal werkers kunnen gebruiken. Lees meer over dit digitale gereedschap in de nieuwste PietPraat.

Corona-effecten bij Welzijn Bloemendaal

26 mei 2021

Corona heeft wereldwijd een grote impact gehad. Wat waren de effecten voor de welzijnssector? We gaan ervoor in gesprek met Johan van Buren, directeur bij Welzijn Bloemendaal.

AdSysCo Relatiedag 2021 gastsprekers

Blended dienstverlening: pure noodzaak

18 mei 2021

Op 13 april 2021 vond de online relatiedag van AdSysCo plaats. In het tweede deel van het programma zijn we ingegaan op noodzaak van blended dienstverlening binnen de zorg- en welzijnswereld.

Relatiedag AdSysCo Sjef v.d. Klein en Angelique Schuitemaker

“Positieve Gezondheid is een aanwinst voor mijn werk”

16 april 2021

Op 13 april 2021 vond de online relatiedag van AdSysCo plaats. In het eerste deel van het programma zijn we ingegaan op de verbinding tussen zorg en welzijn en de rol die Positieve Gezondheid daarbij speelt.

Personen bekijken iets op tablet

Eigenaarschap heeft een sleeptouw nodig

4 mei 2021

De toegevoegde waarde van RegiCare staat of valt bij een juist, breed en betrokken gebruik ervan. Dat gaat verder dan een goede applicatiebeheerder. Het gaat over het eigenaarschap, een begrip waar menig organisatie mee worstelt en tegelijk de kern is van mensen en organisaties die iets willen bereiken.

Relatiedag technique opzet AdSysCo

AdSysCo Relatiedag 2021

16 april 2021

Op 13 april 2021 vond de online relatiedag van AdSysCo plaats. Tijdens een interactief programma verkende dagvoorzitter Piet-Hein Peeters met deskundigen de huidige grenzen tussen welzijn en zorg.