Nieuws - adsysco.nl
Nieuws
Personen bekijken iets op tablet

Nieuwsbrief AdSysCo januari 2022

11 januari 2022

AdSysCo presenteert de eerste nieuwsbrief op de website. Lees meer over 'vroeg'-senioren, RE:ACTION, Het Innovatiepakket en workshops.

'vroeg'-senioren

‘Vroeg’-senioren, dé oplossing

29 november 2021

Steeds meer ‘vroeg’-senioren (65-75 jarigen) kunnen zich verdienstelijk maken voor hun omgeving en 'laat'-senioren een steuntje in de rug bieden. Welzijn vormt hierbij de link tussen 'vroeg'- en 'laat'-senioren.

Klantportaal Pharaon

RegiCare scoort goed in Pharaon

23 november 2021

Het Europese Pharaon-project is ondanks fikse Corona-vertragingen vol op stoom. Vorige week ontmoette de deelnemers elkaar voor de eerste keer live sinds de aftrap in januari 2020 in het Italiaanse Pisa.

Webinar RE:ACTION

16 december 2021

Op 16 december in de ochtend organiseren wij een webinar over RE:ACTION: wat het is, voor wie is het bedoeld, hoe kan het gebruikt worden en wat moet er nog gebeuren? U bent van harte uitgenodigd.

Webinar RE:ACTION tegen steekgeweld

“Mes op zak? Dat is niet normaal!”

17 november 2021

Steekpartijen door en onder jongeren nemen toe. Elke week staat er wel een incident in de landelijke kranten. MEE & de Wering wil niet toekijken hoe de situatie verslechtert en is in actie gekomen. Samen met jongeren uit Den Helder en Games for Health is gewerkt aan de Virtual Reality Game Re:Action!

Steunpunt Midden Holland RegiCare

Steunpunt Midden-Holland heeft RegiCare in gebruik genomen.

5 november 2021

Als eerste hospice en VPTZ-lid heeft Steun● Midden Holland RegiCare in gebruik genomen om de kwaliteit van haar informatievoorziening op een hoger plan te brengen.

In gesprek met Ymke Rinsema over preventie

Preventie is een leven lang leren

2 november 2021

Piet praat met Ymke Rinsema over preventie, de nut en noodzaak van klantreizen, blended dienstverlening en de veranderende focus van welzijn.

Eerste lustrum ANWB AutoMaatje De Ronde Venen

26 oktober 2021

ANWB AutoMaatje in gemeente De Ronde Venen is al vijf jaar op weg, reden voor een feestje!

Jurriaan en Sandra van Rijswijk Games for Health &Happy

“EEN MILJARD GELUKKIGE MENSEN”

7 oktober 2021

Piet de Groot, mede-oprichter van AdSysCo, bespreekt in zijn columns – PietPraat – zaken binnen het sociaal domein. In de nieuwste column gaat hij in gesprek praat met Sandra en Jurriaan van Rijswijk van Games for Health en &Happy.

Werken bij AdSysCo

18 oktober 2021

Wij ontwikkelen software oplossingen voor een leefbare samenleving. Er zijn in Nederland op dit moment 1 miljoen mensen extreem eenzaam. Dat willen we oplossen. Doe je mee?