RegiCare in 5 delen

RegiCare ondersteunt de primaire- en bedrijfsvoeringsprocessen van welzijnsinstellingen. Deze zijn ruwweg in drie groepen in te delen:

 1. individuele dienstverlening,
 2. collectieve dienstverlening en
 3. organisatie van vrijwilligerswerk.

Daarnaast biedt RegiCare functionaliteit om organisatiebreed kennis te delen en te rapporteren.

 • Individueel

  De klantvolgende processen (dossiervorming) zijn op maat in te richten. Binnen deze processen kunnen metingen (bijvoorbeeld de ZelfRedzaamheidsMatrix) worden toegepast.

 • Collectief

  Groepsgerichte activiteiten en diensten (cursussen, vrijwilligersacademie, inloopactiviteiten, maaltijdservice, vervoer e.d.) kunnen worden beheerd (deelnemersadministratie, facturen, incasso) en gepubliceerd inclusief online inschrijven via uw website.

 • Vrijwilligerswerk

  Het beheren van de vrijwilligers van uw organisatie of die waarvoor u bemiddelt.
  RegiCare vormt de digitale verbinding tussen uw organisatie en uw vrijwilligers op een online platform, via vacaturebanken, talentenbanken en maatjesprojecten etc.

 • Kennisdeling

  Met Deelmee.nl geven wij vorm aan kennisdelen binnen het sociale domein. Op die manier zijn de professionals door heel Nederland digitaal uw collega. Er kan kennis gevonden, gedeeld en gevolgd worden.

 • Rapportage

  De zeer uitgebreide mogelijkheden van rapporteren bieden u inzicht in het eigen werk en geven sturings- en verantwoordingsinformatie.