Software voor de zorg en welzijn

Sales ondersteuner

Gezocht: Sales ondersteuner voor IT oplossingen in zorg & welzijn

In het kort

Uren

Flexibele fulltime

Opleidingsniveau

HBO-opleiding

Ervaring

Zie “Gevraagd wordt”

Beschikaar per

In overleg

Vragen

Solliciteren

Mail je motivatie + cv naar Marianne de vries op mdevries@adsysco.nl.

Functie

Over AdSysCo

AdSysCo is een IT dienstverlener die professionals en vrijwilligers in zorg en welzijn ondersteunt in hun werk voor een toekomstbestendige en sociale samenleving waaraan iedereen mee kan doen en waar mensen hun leven weer in eigen hand kunnen nemen. Onze slimme ICT-oplossingen maken het dagelijks werk in deze sector eenvoudiger en verminderen de registratiedruk. Hierdoor komt meer tijd vrij voor de primaire processen. Ook geven onze oplossingen meer inzicht in de impact van de werkzaamheden, zodat de toegevoegde waarde aan onze samenleving (nog) beter zichtbaar wordt.

Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die samen met ons de schouders wil zetten onder de uitdagingen waar we voor staan. Maak jij met jouw kennis en/of achtergrond in sales, communicatie en management ondersteuning het verschil in onze organisatie?

Voor meer info, kijk op www.adsysco.nl.

Wat doe je als sales ondersteuner?

Je biedt inhoudelijke, communicatieve, administratieve en marketing ondersteuning aan het sales team. Je bewaakt en verzorgt het proces rond de voortgang en nazorg van vergaderingen, bijeenkomsten, afspraken en besluiten. Je beheert de agenda en mailbox van de directeur sales, bent verantwoordelijk voor reserveringen, maakt offertes en bereidt presentaties voor.

Daarnaast ben je achtervang voor onze collega administratief medewerker. Je organiseert en optimaliseert het proces ter ondersteuning van de directie, zoals het organiseren van bijeenkomsten, versturen van mailingen en document beheer. Je werkt samen met onze operationele afdelingen aan tevredenheid van onze (toekomstige) klanten.

 

Gevraagd wordt

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
  • Je hebt ervaring met sales processen
  • Je hebt uitstekende schriftelijke- en communicatieve vaardigheden
  • Je kunt goed plannen en organiseren
  • Je hebt gevoel voor urgentie en belang
  • Je bent kwaliteitsgericht en hebt oog voor details
  • Je legt makkelijk verbindingen en bent een teamspeler
  • Je bent sensitief en proactief
  • Je bent gericht op continu verbeteren

 

Competenties als zelfsturend, verantwoordelijkheid, analytisch vermogen en klantgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven.

Wat bieden wij jou?

Een leuke baan waarin je voor onze klanten en onze collega’s het verschil kunt maken in een sociaal bevlogen werkomgeving.  Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Je begint met een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling en bijpassend salaris.

Wij kennen flexibele werktijden, volop ontwikkelingsmogelijkheden en een vergoeding van reiskosten woon-werkverkeer. De functie kan grotendeels vanuit huis worden uitgevoerd, we verwachten wel dat je minimaal 1 of 2 dagen per week op ons kantoor in Heemstede bent. In overleg bepalen we de exacte verdeling en werkdagen. Vrijdag is de dag dat veel collega’s ‘in huis’ zijn, dus het is de nadrukkelijke wens om in ieder geval op vrijdag in Heemstede aanwezig te zijn.

Klinkt goed toch?

Twijfel jij niet langer en denk jij bij ons het verschil te kunnen maken? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatie vóór 30 november 2022 naar eockeloen@adsysco.nl.

De gesprekken voor de functie vinden plaats op donderdag 8 december 2022 op ons kantoor in Heemstede.

Voor vragen over de procedure of de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marianne de Vries via 06-24873280 of via mdevries@adsysco.nl. Op www.adsysco.nl vind je meer informatie over AdSysCo.