Software voor de zorg en welzijn

Onze oplossingen
RegiCare voor het sociaal domein

AdSysCo ondersteunt professionals en vrijwilligers in het sociaal domein in hun werk voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Wij ontwikkelen daartoe ICT-oplossingen die eenvoudig werken.

RegiCare: het alles-in-één-pakket

AdSysCo ontwikkelt en implementeert RegiCare, een gebruiksvriendelijk informatiesysteem rondom de primaire processen in het sociaal domein. RegiCare vereenvoudigt administratieve processen, vermindert de registratiedruk en verbetert de kwaliteit van informatie. RegiCare is gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring in de sector en wordt inmiddels gebruikt door duizenden professionals en vrijwilligers in het sociaal domein.

De belangrijkste kenmerken van RegiCare:

RegiCare
voor een specifieke gebruikersgroep

één registratie &
eenvoudige rapportages

voor een versterkte relatie
met uw vrijwilligers

voor educatieve en sociale activiteiten

voor planning van maatschappelijk vervoer

De modules van RegiCare

RegiCare ondersteunt de primaire processen van het sociaal domein en de bijbehorende bedrijfsvoeringsprocessen

Centraal staat het CRM waar alle relaties van de organisatie zijn vastgelegd. Iedere relatie staat eenmaal in het CRM, maar kan in verschillende rollen elders in RegiCare terugkomen.

Het figuur symboliseert de primaire processen (Match, MaDi, Act, Vervoer, Signaal, Vrijwilliger) en de bedrijfsvoeringsprocessen (Portal, Tijd, Rapport, Finance).
Cirkel modules RegiCare

Onze dienstverlening:
alles inclusief zonder meerkosten

Software voor de welzijn en Zorg

RegiCare is alles in één. Ook in onze dienstverlening om RegiCare optimaal in uw organisatie te implementeren en te gebruiken: advies over uw inrichting van RegiCare, de implementatie, dataconversie naar RegiCare, alle gebruikersinstructies, helpdesk ondersteuning, nieuwe softwarereleases, technische hosting en diverse workshops. Onze mensen staan altijd voor u klaar, kijken met u mee, geven u advies en komen bij u langs om te bespreken hoe u RegiCare nog slimmer kunt gebruiken. Kortom alles wat RegiCare gerelateerd is verzorgen wij. En dat zonder meerkosten.

Een vaste prijs voor advies, implementatie technische ondersteuning, nazorg en doorontwikkeling.

Software voor de welzijn en Zorg

REGICARE
voor u

Om te zien wat RegiCare voor uw
organisatie kan betekenen komen
wij graag vrijblijvend bij u langs!

RegiCare

Contactformulier