Software voor de zorg en welzijn

Rondleiding Welzijn Waard

Ga je mee op reis naar de gemeente Waard? Tijdens de digitale rondleiding word je meegenomen in de wijze waarop Welzijn Waard haar blended dienstverlening aanbiedt.

De klantreis door gemeente Waard

Tijdens diverse online sessies laten we je zien hoe Welzijn Waard haar blended dienstverlening aanbiedt: een op maat toegesneden compilatie van online en offline dienstverlening op verschillende thema’s. 

Zo volgen we de themareis van Rachida. Zij 
woont in de Gemeente Waard en heeft beginnende financiële problemen. Recent gescheiden, alleenstaande moeder, te laag inkomen, toenemende stress, lichamelijke klachten, alles komt bij elkaar. Tijdens een bezoek aan haar huisarts kreeg Rachida het advies om met Welzijn Waard in gesprek te gaan hoe zij haar situatie kan veranderen. De website van Welzijn Waard biedt allerlei tools die Rachida kunnen helpen en daar is ze blij mee. Zo begon de themareis van Rachida. Wil je reis van Rachida alvast bekijken? Zie dan hier de themareis van Rachida.

Ga mee op reis
Ontdek de blended dienstverlening van Welzijn Waard

Ga je mee op de rondleiding door
Welzijn Waard? Geef je dan hieronder
op voor een van de komende sessies

Benieuwd naar de digitale dienstverlening van Welzijn Waard?

De digitale oplossingen die in de klantreizen zijn opgenomen zijn ontwikkeld met partners van AdSysCo. De kopgroep BEB, bestaande uit vooruitstrevende welzijnsorganisaties, werkt samen met AdSysCo om deze online toepassingen versneld en betaalbaar te ontwikkelen. De ontwikkelde toepassingen worden geleverd door meerdere partners: Positieve Gezondheid, de Effectenmonitor en LearningStone.