Software voor de zorg en welzijn

RegiCare
voor de zorg

Voor zorginstellingen is RegiCare ideaal: één gebruiksvriendelijk systeem voor groepsactiviteiten, individuele ondersteuning en vrijwilligerswerk.

Door de toenemende werkdruk bij zorginstellingen komt de aandacht voor het dagelijks welzijn weleens in de knel. Daarom is de vrijwillige inzet van mensen cruciaal voor het persoonlijk welzijn van mensen die aan zorginstellingen zijn toevertrouwd. De vraag naar vrijwilligers bij zorginstellingen neemt derhalve toe en de zorginstelling is er veel aan gelegen haar vrijwilligers te koesteren. Dat is het aanknopingspunt van onze vrijwilligersoplossing: vrijwilligers koesteren!

Binnen RegiCare staat de vrijwillige inzet op een aantal plaatsen centraal. RegiMatch is bedoeld om vraag en aanbod van vrijwilligers te matchen. RegiVrijwilliger is in feite de personeelsregistratie voor vrijwilligers, inclusief dossiers, declaratiemogelijkheden en overzichten (activiteiten per vrijwilliger, vrijwilliger per coördinator, vrijwilligers per locatie, etc.)

Onze vrijwilligersoplossing voor de zorg

Vanuit Pro-Feel is een talentenkoffer ontwikkeld. Deze koffer bevat alle ingrediënten die nodig zijn om het vrijwilligerswerk binnen uw organisatie naar de “voorkant” te plaatsen. Door middel van ondersteuningsprogramma’s voor vrijwilligerscoördinatoren, trainingen, apps en handvatten wordt het vrijwilligerswerk versterkt. Dit alles wordt aangeboden binnen het abonnement op onze vrijwilligersoplossing. Laat u verrassen middels een presentatie vanuit Pro-Feel. De “weg” naar een geoptimaliseerde en intensievere inzet van vrijwilligers wordt dan in detail met u doorgenomen.

Op deze wijze worden inhoud, ambitie en techniek gecombineerd. Het aantal (met name één op één) vrijwilligers zal daardoor toenemen in de komende jaren.

Software voor de welzijn en Zorg

REGICARE
voor u

Om te zien wat RegiCare voor uw
organisatie kan betekenen komen
wij graag vrijblijvend bij u langs!

RegiCare