Software voor de zorg en welzijn

AFAS- en Exact-koppelingen via AIMS

In goede samenwerking met AIMS, AFAS-dienstverlener uit Haarlem, zijn de koppelingen tussen RegiCare, AFAS en Exact recent uitgebreid, verbeterd en gestandaardiseerd.

Koppelingen RegiCare, AFAS en Exact samen met AIMS

De koppelingen van RegiCare naar andere systemen zijn bedoeld om dubbel administratief werk te elimineren. Wat in het ene systeem al wordt vastgelegd, hoeft in het andere systeem niet opnieuw vastgelegd te worden. Dat is het idee. Geen dubbele registratie, wél tijdswinst. RegiCare koppelt naar de website, de kantoorautomatisering, de financiële administraties, de personeelsregistraties. Om die koppelingen te realiseren moet er aan beide kanten gewerkt worden met standaard-inrichtingen, net als een stekker en een stopcontact thuis.  

Veel RegiCare-gebruikers werken met AFAS of Exact voor de financiële- en personeelsadministratie. De koppelingen tussen RegiCare en deze systemen zijn daarom voor veel organisaties van belang.

Om maximaal profijt te hebben van deze koppelingen moeten de inrichtingen van AFAS en Exact voldoen aan de standaarden. Veel kennis en ervaring met deze inrichtingen borgt de kwaliteit van deze koppelingen en leidt tot een snellere implementatie en een stabiele toepassing van de koppelingen. Om die reden heeft AdSysCo ervoor gekozen om de implementatie van deze koppelingen voortaan door haar partner AIMS te laten uitvoeren. De professionals van AIMS komen uit de vakgebieden HR, payroll en finance en zijn zeer ter zake deskundig. AIMS heeft ook zorg- en welzijnsorganisaties als klant en kent de werkprocessen aan beide kanten goed.

Wat betekent deze samenwerking voor u?

Welzijnsorganisaties die al beschikken over AFAS-koppelingen met RegiCare kunnen ervoor kiezen de nieuwe koppelingen te laten implementeren of optimaliseren. Hierdoor profiteert u ook van de voordelen: minder fouten en meer tijdwinst. De impact van deze nieuwe koppelingen wordt gratis door AIMS in kaart gebracht. Voor de realisatie van de ingebruikname brengt AIMS een offerte uit. De (technische) koppelingen zelf zijn onderdeel van uw RegiCare-contract.

RegiCare, AFAS & Exact
verbinding met AIMS

Informatie over de nieuwe AFAS- en Exact-koppelingen kunt u opvragen bij AdSysCo.

Welzijn op Recept