Software voor de zorg en welzijn

Onze oplossingen
voor de zorg

Voor zorginstellingen is onze ICT-oplossing RegiCare ideaal: één gebruiksvriendelijk systeem voor groepsactiviteiten, individuele ondersteuning en vrijwilligerswerk.

Door de toenemende werkdruk bij zorginstellingen komt de aandacht voor het dagelijks welzijn weleens in de knel. Daarom is de vrijwillige inzet van mensen cruciaal voor het persoonlijk welzijn van mensen die aan zorginstellingen zijn toevertrouwd. De vraag naar vrijwilligers bij zorginstellingen neemt derhalve toe en de zorginstelling is er veel aan gelegen haar vrijwilligers te koesteren. Dat is het aanknopingspunt van onze vrijwilligersoplossing: vrijwilligers koesteren!

Binnen RegiCare staat de vrijwillige inzet centraal. Binnen RegiCare kunnen vrijwilligersgegevens overzichtelijk vastgelegd en geregistreerd worden. De module RegiVrijwilliger is in feite dé personeelsregistratie voor vrijwilligers, inclusief dossiers, declaratiemogelijkheden en overzichten (activiteiten per vrijwilliger, vrijwilliger per coördinator, vrijwilligers per locatie, etc.). Daarnaast kunnen hulpvragen en vrijwilligers eenvoudig gematcht worden met de module RegiMatch.

Onze vrijwilligersoplossing voor de zorg

Een doordachte inzet van IT ondersteunt de vrijwillige inzet enorm. AdSysCo zorgt met het online registratiesysteem RegiCare voor de digitale verbinding tussen vrijwilligers, cliënten, verwanten en professionals. Daarnaast zorgen we voor een goede match tussen hulpvraag en hulpaanbod. Tenslotte faciliteren wij de kennisoverdracht door middel van een vrijwilligersacademie en een online community. 

Op deze wijze worden inhoud, ambitie en techniek gecombineerd. Het aantal (met name één op één) vrijwilligers zal daardoor toenemen in de komende jaren.

Software voor de welzijn en Zorg

REGICARE
voor u

Om te zien wat de Vrijwilligersoplossing voor uw organisatie kan betekenen komen
wij graag vrijblijvend bij u langs!

RegiCare