Software voor de zorg en welzijn

De RegiCare app maakt registreren makkelijk

De RegiCare app is officieel gelanceerd! Sinds februari kunnen al onze klanten mobiel aan de slag. De RegiCare app helpt hulpverleners om op locatie snel én eenvoudig te kunnen registreren.

De RegiCare App

Met RegiCare beschikt AdSysCo over een standaard registratiesysteem dat op maat te maken is voor elke organisatie in de zorg, welzijns- en bibliotheeksector. Professionals kunnen nu ook van de RegiCare app gebruikmaken: de mobiele applicatie waardoor zij hun registratie op hun smartphone kunnen uitvoeren.

Als je bijvoorbeeld een activiteit organiseert, wil je maar met één ding bezig zijn: de mensen en hun persoonlijke verhalen. Met de RegiCare app kan voortaan tussen de bedrijven door of direct na afloop van zo’n activiteit het noodzakelijke registratiewerk gedaan worden. Dat is een flinke efficiencyslag. Voorbij is de tijd waarop de registratie eerst op papier gedaan werd en je vervolgens terug op kantoor, soms pas een dag later, achter de laptop ging zitten.

RegiCare app

Brede functionaliteiten

De RegiCare app komt niet alleen van pas bij de registratie rondom activiteiten. Even snel gegevens checken, een contactmoment aanmaken, een signaal invoeren of een vragenlijst invullen is nu makkelijker dan ooit. Zo wordt bijvoorbeeld het werk van jongerenwerkers door de mobiele signaleringsfunctie naadloos ondersteund, óók in de late avonduren op straat. “Met de mobiele app kan ik ter plekke snel een signaal toevoegen”, aldus Wouter Rijneveld, jongerenwerker bij gro-up. Via de mobiele telefoon weet RegiCare waar Wouter is en verzamelt doorlopend de signalen die van die plek bekend zijn. “Die vindplaatsfunctie is helemaal top”, zegt Wouter. Deze functie zet alle signalen rondom een fysieke plek letterlijk op de kaart. Zo ondersteunt de app Wouter en zijn collega’s door snel de juiste informatie beschikbaar te stellen zodat zij hun werk beter en sneller kunnen doen.

Mobiel gebruiksgemak

Het gebruiksgemak wordt ook benoemd door Cindy Meijer, beleidsadviseur bij het Expertisecentrum Seksualiteit Sekswerk en Mensenhandel (ESSM) van stichting Humanitas. Cindy geeft aan dat de efficiencyslag één van de signalen is die zij terugkrijgt van hulpverleners van het ESSM. Sinds zij dit voorjaar werken met de RegiCare App is het registreren sneller en eenvoudiger geworden. De eerste ervaringen zijn erg positief, vervolgt Meijer. ‘In overzichtelijke velden kunnen hulpverleners op hun telefoon heel snel belangrijke informatie als het aantal deelnemers, de ervaringen, algemene sfeer en andere details van een activiteit kwijt’, aldus Meijer. ‘En dat telt voor ons.’

De RegiCare app
minder registratiedruk, méér tijd voor mensen

Werk vanaf nu ook efficiënter met de RegiCare app: download hem via de App Store of de Google Play Store en start direct! Eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Welzijn op Recept

Meer Nieuws

Introductie Piet de Groot tijdens Relatiedag
Evenement

Relatiedag AdSysCo 2024

Op 7 november a.s. organiseert AdSysCo haar relatiedag, deze keer in Villa Jongerius in Utrecht onder leiding van Piet-Hein Peeters. De dag staat in het teken van digitale verbindingen met inwoners. Je bent van harte welkom!

Lees verder »
RegiCare app
Nieuws

De RegiCare app maakt registreren makkelijk

De RegiCare app maakt registreren makkelijk. Even snel gegevens checken, een contactmoment aanmaken, deelnemers vastleggen of een vragenlijst invullen is nu makkelijker dan ooit. De RegiCare app: minder registratiedruk, méér tijd voor mensen.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Vacatures

Vacature projectleider sociaal domein

Heb jij kennis van het sociaal domein en de specifieke (werk)processen binnen organisaties in dit speelveld? Lijkt het jou een unieke kans om RegiCare, ons softwarepakket, te implementeren en zo de werkprocessen van veel maatschappelijke organisaties te optimaliseren en te ondersteunen? Dan zou de functie Projectleider Sociaal Domein wel eens wat voor jou kunnen zijn! Als Projectleider draag je bij aan bij aan ambities van AdSysCo. Maak jij samen met ons het verschil?

Lees verder »