Software voor de zorg en welzijn

Positieve Gezondheid uitgebreid in RegiCare

Als partner van Positieve Gezondheid heeft AdSysCo de gespreksinstrumenten Mijn Positieve Gezondheid opgenomen in RegiCare. Dankzij de koppeling tussen RegiCare en Positieve Gezondheid kunnen de gesprekstools van Positieve Gezondheid nóg beter gebruikt worden.

Positieve Gezondheid wordt steeds vaker én met succes als gesprekstool gebruikt in het sociaal domein. Eén van de gevolgen van het gebruik van dit online-instrument is dat er meer informatie vastgelegd moet worden. RegiCare is het integrale informatiesysteem dat door veel welzijns-, zorgorganisaties en bibliotheken wordt gebruikt. RegiCare ordent alle gegevens rondom een persoon en stelt deze vervolgens AVG-proof beschikbaar aan alle betrokkenen. Dankzij de koppeling tussen RegiCare en Positieve Gezondheid wordt de informatie van Positieve Gezondheid beter vastgelegd. AdSysCo helpt eveneens met de implementatie van Positieve Gezondheid in RegiCare zodat de dienstverlening aan inwoners van A tot Z van hoge kwaliteit is. 

Met de nieuwe koppeling kunnen inwoners direct vanuit hun welzijnsportaal de verschillende vragenlijsten van Positieve Gezondheid invullen, de antwoorden overzichtelijk bewaren en gebruiken in gesprekken met hun welzijnsorganisatie. Inwoners kunnen de vragenlijsten desgewenst anoniem invullen. Als iemand in gesprek wil met een professional kan hij zich bekendmaken via het welzijnsportaal. De professional krijgt dan via RegiCare een signaal dat iemand een gesprek wenst en kan daarop direct online reageren. De ingevulde vragenlijsten van Positieve Gezondheid zijn dan ook voor de professional toegankelijk. Het gespreksverslag wordt uiteraard vastgelegd en is door de inwoner in het portaal in te zien. 

Positieve Gezondheid uitgebreid in RegiCare

Tot voor kort was enkel de vragenlijst voor volwassenen opgenomen in RegiCare. Op verzoek van vele klanten zijn er nu meerdere varianten van de vragenlijst “Mijn Positieve Gezondheid” toegevoegd. De volgende vragenlijsten van Positieve Gezondheid zijn nu beschikbaar:

  • Mijn Positieve Gezondheid voor jongeren 16 – 25 jaar 
  • Mijn Positieve Gezondheid voor kinderen 8 – 16 jaar
  • Mijn Positieve Gezondheid voor volwassenen
  • Mijn Positieve Gezondheid eenvoudige variant 
  • Mijn Positieve Gezondheid voor volwassenen in het Engels

Hierdoor is Positieve Gezondheid nu voor nóg meer mensen toegankelijk!

Positieve Gezondheid
binnen jouw organisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van Positieve Gezondheid binnen jullie organisatie? Wij komen graag vrijblijvend langs. 

RegiCare