Schatzoeken: tijdsregistratie

Tijdens de zomermaanden gingen we schatzoeken in RegiCare. Om de week hebben we een nieuwe toepassing van RegiCare uitgelicht. Zo hebben we de mogelijkheden voor Buurtbemiddeling toegelicht, de Positieve Gezondheid-integratie in de schijnwerpers gezet en de uitgebreide mogelijkheden voor maatschappelijk vervoer uitgelicht. Deze laatste week van de zomervakanties duiken we in de wereld van tijdregistratie.

RegiTijd: het uurwerk van de organisatie

Sociaal werk is 100% mensenwerk. De begroting van sociaalwerkorganisaties bestaat grotendeels uit personeelskosten. Enig inzicht in de tijdsbesteding van het personeel lijkt dus logisch. Tijdsregistratie dus. Sommige organisaties doen dat, andere moeten dat wanneer de opdrachtgever verantwoording in uren eist, maar in alle gevallen is eenvoud gewenst. Die eenvoud biedt RegiCare.

De module RegiTijd biedt alle functionaliteiten voor de tijdregistratie, in detail of op hoofdlijnen. Deze tijdsregistratie is een integraal onderdeel van RegiCare. Een aparte registratie is dus niet nodig. Dat scheelt kosten en tijd. Directe uren worden vastgelegd op het moment dat je bezig bent met het primaire werk. De registratie van indirecte- en overige tijd vergt vervolgens nog maar een paar minuten per dag per persoon. Als iedereen dat systematisch doet, ontstaat er een mooi uurwerk van de organisatie. Naar keuze alleen op hoofdlijnen of in detail, als het moet. RegiTijd ondersteunt dit uurwerk volledig, is standaard opgenomen in het RegiCare-abonnement en kent dus geen meerkosten.

Tijdsregistratie
met RegiCare

Benieuwd naar de mogelijkheden van RegiTijd voor jullie organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

RegiCare