Nieuws

Provence
Piet Praat

Les uit de Provence

De zomervakanties zijn inmiddels afgelopen en de lessen uit de zomer nemen we mee naar het najaar. Wat valt er te leren in de zonnige Provence over de digitale wereld en sociale verbinding?

Lees verder »
Introductie Piet de Groot tijdens Relatiedag
Evenement

Relatiemiddag AdSysCo 2024

Op donderdag 7 november organiseren wij opnieuw de AdSysCo Relatiemiddag. We komen bij elkaar in de prachtige Villa Jongerius in Utrecht, dichtbij het Centraal Station. Met sprekers uit het veld en aan de hand van praktijkverhalen gaan we het thema Verbinding op een interactieve manier verkennen. Ook is er uitgebreid de tijd om te netwerken.
Mogen we ook jou verwelkomen?

Lees verder »
Urenregistratie in RegiTijd
Nieuws

Schatzoeken: tijdsregistratie

Tijdens de zomermaanden gingen we schatzoeken in RegiCare. Deze laatste week van de zomervakanties duiken we in de wereld van tijdregistratie. Sommige organisaties doen dat, andere moeten dat wanneer de opdrachtgever verantwoording in uren eist, maar in alle gevallen is eenvoud in tijdsregistratie gewenst. Die eenvoud biedt RegiCare.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Nieuws

ANWB AutoMaatje: 10 jaar en 1 miljoen ritten verder

In 2014 startte ANWB AutoMaatje in Gemeente Barneveld. Vrijwilligers brengen met de eigen auto minder mobiele mensen van hot naar her en ook weer terug. Onderwijl wordt een praatje gemaakt en is er aandacht voor elkaar. En daar gaat het om, want AutoMaatje is geen vervoersdienst, maar een sociale activiteit op wielen!

Lees verder »
ANWB AutoMaatje
Nieuws

Schatzoeken: maatschappelijk vervoer

Tijdens de zomermaanden gaan we schatzoeken in RegiCare. Om de week wordt een nieuwe toepassing van RegiCare uitgelicht. Vorige week doken we in de Positieve Gezondheid-integratie en deze week lichten we maatschappelijk vervoer toe.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Nieuws

Schatzoeken: vragenlijsten

Tijdens de zomermaanden gaan we schatzoeken in RegiCare. Om de week wordt een nieuwe toepassing van RegiCare uitgelicht. Vorige week hebben we de integratie van Positieve Gezondheid verkend en deze week lichten we de uitgebreide vragenlijst-functionaliteit toe.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Nieuws

Schatzoeken: Positieve Gezondheid

Tijdens de zomermaanden gaan we schatzoeken in RegiCare. Om de week wordt een nieuwe toepassing van RegiCare uitgelicht. We trapten de zomer af met het onderwerp buurtbemiddeling en deze week lichten we de Positieve Gezondheid integratie toe.

Lees verder »