Software voor de zorg en welzijn

Nieuws

Deelsessie &Happy
Evenement

Workshops RegiCare

Sinds afgelopen jaar biedt AdSysCo diverse online workshops aan voor onze klanten. Deze workshops zijn een service om het RegiCare kennisniveau van gebruikers te verhogen. Zien we jou bij de volgende sessie?

Lees verder »
Het Innovatiepakket
Nieuws

Het Innovatiepakket

Het Innovatiepakket bestaat uit online oplossingen die aan RegiCare zijn gekoppeld. Met deze oplossingen krijgen zorg- en welzijnsorganisaties concrete gereedschappen om hun preventieve dienstverlening verder vorm te geven.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Nieuws

Relatiedag AdSysCo

Tijdens de AdSysCo Relatiedag 2022 hebben we een mooie reis gemaakt door het Spoorwegmuseum. Een reis langs praktische blended oplossingen voor het welzijnswerk.

Lees verder »
Preventie AdSysCo
Nieuws

Preventie is een leven lang leren

In de nieuwste serie “Óók AdSysCo” gaan we in op innovatie in het sociaal domein. Bekijk hoe AdSysCo middels verschillende initiatieven werkt aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Deze week gaan we in op de preventieve focus van het sociaal domein, de nut en noodzaak van klantreizen en blended dienstverlening.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Vacatures

Senior PHP developer

AdSysCo is een ICT-dienstverlener die bijdraagt aan een toekomstbestendige, leefbare en sociale samenleving waaraan iedereen mee kan doen, eenzaamheid en isolement voorkomen wordt en vrijwillige burgerinitiatieven maximaal ondersteund worden.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Vacatures

Helpdeskmedewerker

Vind jij geen enkele vraag dom maar juist een uitdaging? Sta jij mensen graag te woord, los jij problemen op waar nodig en legt met plezier iets nog een keer uit? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken en de hulp voor onze klanten die met vragen zitten!

Lees verder »