Software voor de zorg en welzijn

Nieuws

Introductie Piet de Groot tijdens Relatiedag
Evenement

Relatiedag AdSysCo 2024

Op 7 november a.s. organiseert AdSysCo haar relatiedag, deze keer in Villa Jongerius in Utrecht onder leiding van Piet-Hein Peeters. De dag staat in het teken van digitale verbindingen met inwoners. Je bent van harte welkom!

Lees verder »
RegiCare app
Nieuws

De RegiCare app maakt registreren makkelijk

De RegiCare app maakt registreren makkelijk. Even snel gegevens checken, een contactmoment aanmaken, deelnemers vastleggen of een vragenlijst invullen is nu makkelijker dan ooit. De RegiCare app: minder registratiedruk, méér tijd voor mensen.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Piet Praat

Een grammetje preventie levert meer op dan een kilo dienstverlening

Piet de Groot, mede-oprichter van AdSysCo, bespreekt in zijn columns – PietPraat – zaken binnen het sociaal domein. Voor de nieuwste PietPraat ging hij in gesprek met Marian Ruitenberg, directeur-bestuurder van Stichting De Vluchtheuvel over de inzet van preventie en registratie bij psychosociale hulpverlening.

Lees verder »
Dr. Christiane Grünloh Pharaon
Nieuws

Pharaon: enkele voorlopige conclusies 

Begin 2020 startte, op initiatief van de Europese Commissie, het Pharaon-programma. Pharaon had als doel te onderzoeken in hoeverre digitale technologieën het leven van ouderen kunnen ondersteunen. Een hogere kwaliteit van leven met digitale vondsten, daar gaat het om. In Pharaon participeert AdSysCo met het RegiCare-klantportaal.

Lees verder »
Portaal vrijwilligers RegiBieb
Nieuws

RegiBieb voor vrijwilligers

Bibliotheken en vrijwilligers zijn al heel lang met elkaar verbonden en het vrijwilligersaantal groeit snel met de komst van nieuwe diensten als Taalhuizen, Fablabs en IDO. Maar hoe kan je deze groeiende vrijwilligersaantallen het beste ondersteunen? RegiBieb biedt uitkomst.

Lees verder »
Welzijn Waard
Evenement

Rondleiding door Welzijn Waard

Ga je mee op reis naar de gemeente Waard? Tijdens de digitale rondleiding word je meegenomen in de wijze waarop Welzijn Waard haar blended dienstverlening aanbiedt.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Nieuws

Positieve Gezondheid uitgebreid in RegiCare

AdSysCo heeft Positieve Gezondheid geïntegreerd in RegiCare. Tot voor kort was enkel de vragenlijst voor volwassenen opgenomen. Op verzoek van vele klanten zijn er nu meerdere varianten van de vragenlijst “Mijn Positieve Gezondheid” toegevoegd.

Lees verder »
Welzijn op Recept
Nieuws

Welzijn op Recept

AdSysCo heeft in samenwerking met ZorgMail de digitale koppeling tussen huisartsinformatiesystemen en RegiCare mogelijk gemaakt. Deze nieuwe koppeling is nu gereed en is een belangrijke stap voorwaarts bij het implementeren van Welzijn op Recept.

Lees verder »