Software voor de zorg en welzijn

Nieuws

Software voor de welzijn en Zorg
Nieuws

Positieve Gezondheid uitgebreid in RegiCare

AdSysCo heeft Positieve Gezondheid geïntegreerd in RegiCare. Tot voor kort was enkel de vragenlijst voor volwassenen opgenomen. Op verzoek van vele klanten zijn er nu meerdere varianten van de vragenlijst “Mijn Positieve Gezondheid” toegevoegd.

Lees verder »
Preventie RegiCare
Vacatures

User Experience Designer

We zijn op zoek naar een breed georiënteerde en ervaren UX designer die ons kan helpen in onze missie om bijdrage te leveren aan een leefbare maatschappij.
Zo zijn er in Nederland op dit moment 1 miljoen mensen extreem eenzaam. Dat willen we oplossen. Doe je mee?

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Nieuws

Welzijn op Recept

AdSysCo heeft in samenwerking met ZorgMail de digitale koppeling tussen huisartsinformatiesystemen en RegiCare mogelijk gemaakt. Deze nieuwe koppeling is nu gereed en is een belangrijke stap voorwaarts bij het implementeren van Welzijn op Recept.

Lees verder »
Grote schoonmaak
Piet Praat

Registraties onder druk gezet

Movisie publiceerde recent een onderzoek naar de registratiedruk onder sociaal werkers. Die druk is hoog, heel hoog. Het is dus tijd voor een grote schoonmaak in het registratiewerk.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Uncategorized

AdSysCo opnieuw gecertificeerd

Sinds 2020 is AdSysCo ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Daarbovenop is AdSysCo sinds dit jaar ook ISAE 3402 gecertificeerd. Zo laten we zien dat we veilig met jouw gegevens omgaan en onze informatiebeveiliging goed op orde hebben. Ook geven de normen zekerheid over de financiële verslaglegging en de de continuïteit van AdSysCo. Zo bieden wij garantie voor de toekomst. 

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Evenement

Demonstratie RegiBieb

RegiBieb is een digitale alleskunner ter ondersteuning van uw educatieve en sociale activiteiten. Op 30 oktober kunt u RegiBieb met eigen ogen zien tijdens een live demonstratie via Teams. Voor een kennismaking met RegiBieb bent u welkom om 15:00 uur. Geïnteresseerd? Geef u dan hier op.

Lees verder »