Software voor de zorg en welzijn

Nieuws

Welzijn op Recept
Nieuws

Welzijn op Recept

De nieuwe koppeling tussen huisartseninformatiesystemen en RegiCare is een belangrijke stap voorwaarts bij het implementeren van Welzijn op Recept. AdSysCo heeft in samenwerking met Zorgmail de digitale koppeling met RegiCare mogelijk gemaakt.

Lees verder »
Website Welzijn Waard
Evenement

IT’s better

De openingstijden van de welzijnsorganisatie Welzijn Waard zijn sinds 1 januari verruimd naar 24 uur per dag. Benieuwd naar de 24/7 dienstverlening van Welzijn Waard? Geef je dan op voor de digitale rondleiding.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Evenement

Demonstratie RegiBieb

RegiBieb is een digitale alleskunner ter ondersteuning van uw educatieve en sociale activiteiten. Op 15 mei kunt u RegiBieb met eigen ogen zien tijdens een live demonstratie via Teams. Voor een kennismaking met RegiBieb bent u welkom om 15:00 uur. Geïnteresseerd? Geef u dan hier op.

Lees verder »
Pietpraat met Piet de Groot
Piet Praat

Stick to the concept

Piet de Groot, mede-oprichter van AdSysCo, bespreekt in zijn columns – PietPraat – zaken binnen het sociaal domein. In de nieuwste PietPraat, eerder verschenen in Zorg+Welzijn, bespreekt hij de kracht van vrijwillige inzet: stick to the concept!

Lees verder »
Welzijn Waard
Evenement

Rondleiding door Welzijn Waard

Ga je mee op reis naar de gemeente Waard? Tijdens de digitale rondleiding word je meegenomen in de wijze waarop Welzijn Waard haar blended dienstverlening aanbiedt.

Lees verder »