Software voor de zorg en welzijn

Nieuws

Preventie RegiCare
Vacatures

User Experience Designer

We zijn op zoek naar een breed georiënteerde en ervaren UX designer die ons kan helpen in onze missie om bijdrage te leveren aan een leefbare maatschappij.
Zo zijn er in Nederland op dit moment 1 miljoen mensen extreem eenzaam. Dat willen we oplossen. Doe je mee?

Lees verder »
PHP developer
Vacatures

Senior PHP developer

AdSysCo is op zoek naar een senior PHP developer die zich als onderdeel van ons ontwikkelteam wil inzetten voor een toekomstbestendige, leefbare en sociale samenleving. Kom jij ons team versterken?

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Evenement

Demonstratie RegiBieb

RegiBieb is een digitale alleskunner ter ondersteuning van uw educatieve en sociale activiteiten. Op 14 september kunt u RegiBieb met eigen ogen zien tijdens een live demonstratie via Teams. Voor een kennismaking met RegiBieb bent u welkom om 15:00 uur. Geïnteresseerd? Geef u dan hier op.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Nieuws

Online portalen

Het fenomeen van het eigen klantportaal is niet meer weg te denken uit de samenleving. Ook onze afnemers kunnen het RegiCare-portaal gebruiken als communicatiemiddel met hun klanten. Geïnteresseerd in deze toepassing van online portalen binnen het sociaal domein? Lees dan verder!

Lees verder »
Welzijn op Recept
Nieuws

Welzijn op Recept

De nieuwe koppeling tussen huisartseninformatiesystemen en RegiCare is een belangrijke stap voorwaarts bij het implementeren van Welzijn op Recept. AdSysCo heeft in samenwerking met Zorgmail de digitale koppeling met RegiCare mogelijk gemaakt.

Lees verder »
Website Welzijn Waard
Evenement

IT’s better

De openingstijden van de welzijnsorganisatie Welzijn Waard zijn sinds 1 januari verruimd naar 24 uur per dag. Benieuwd naar de 24/7 dienstverlening van Welzijn Waard? Geef je dan op voor de digitale rondleiding.

Lees verder »