Software voor de zorg en welzijn

Nieuws

Website Welzijn Waard
Evenement

IT’s better

De openingstijden van de welzijnsorganisatie Welzijn Waard zijn sinds 1 januari verruimd naar 24 uur per dag. Benieuwd naar de 24/7 dienstverlening van Welzijn Waard? Geef je dan op voor de digitale rondleiding.

Lees verder »
Bibliotheek Hilversum kiest voor RegiBieb
Evenement

Demonstratie RegiBieb

RegiBieb is een digitale alleskunner ter ondersteuning van uw educatieve en sociale activiteiten. Op 27 maart kunt u RegiBieb met eigen ogen zien tijdens een live demonstratie via Teams. Voor een kennismaking met RegiBieb bent u welkom om 13:00 uur. Geïnteresseerd? Geef u dan hier op.

Lees verder »
Pietpraat met Piet de Groot
Piet Praat

Stick to the concept

Piet de Groot, mede-oprichter van AdSysCo, bespreekt in zijn columns – PietPraat – zaken binnen het sociaal domein. In de nieuwste PietPraat, eerder verschenen in Zorg+Welzijn, bespreekt hij de kracht van vrijwillige inzet: stick to the concept!

Lees verder »
Ontwikkeling van RE:Action tegen messengeweld
Evenement

Lancering van ReAction

Steekpartijen door en onder jongeren nemen toe. Welzijnsorganisatie MEE & de Wering is in actie gekomen en heeft de virtual reality-game ReACTION ontwikkeld. U bent uitgenodigd om de lancering van ReAction mee te maken en de definitieve versie zelf te ervaren.

Lees verder »
Software voor de welzijn en Zorg
Vacatures

Helpdeskmedewerker

Vind jij geen enkele vraag dom maar juist een uitdaging? Sta jij mensen graag te woord, los jij problemen op waar nodig en legt met plezier iets nog een keer uit? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken en de hulp voor onze klanten die met vragen zitten!

Lees verder »
Welzijn Waard
Evenement

Rondleiding door Welzijn Waard

Ga je mee op reis naar de gemeente Waard? Tijdens de digitale rondleiding word je meegenomen in de wijze waarop Welzijn Waard haar blended dienstverlening aanbiedt.

Lees verder »