Software voor de zorg en welzijn

Ook Bibliotheek Hilversum kiest voor RegiBieb

Bibliotheek Hilversum gaat aan de slag met het registratiesysteem RegiBieb voor het beheer van haar activiteiten

Bibliotheek Hilversum heeft besloten om het registratiesysteem RegiBieb van AdSysCo te gebruiken voor het beheer van haar educatieve en sociale activiteiten. Deze activiteiten zijn de laatste jaren in omvang enorm toegenomen en daarmee ook de administratieve werkzaamheden daaromheen. De informatievoorziening rondom deze activiteiten moet dus goed op orde zijn en dat is voor Bibliotheek Hilversum reden te kiezen voor RegiBieb. Eerder koos Bibliotheek Hardenberg al voor RegiBieb.

Kort gezegd verzorgt RegiBieb het hele beheer van alle activiteiten anders dan de boekenuitleen. Alle gegevens van deelnemers, vrijwilligers, docenten, activiteiten en locaties worden beheerd in hetzelfde systeem. Het gebruik van RegiBieb binnen bibliotheken betekent dat er op elk moment een volledig overzicht is van alle gegevens. Door dit overzicht worden overzichten en rapportages eenvoudig gemaakt. Ook voldoet de registratie meteen aan alle AVG-normen.

Bibliotheken RegiCare AdSysCo

RegiBieb & AdSysCo

RegiBieb is gebaseerd op het standaard registratiesysteem RegiCare dat bij meer dan 250 zorg- en welzijnsorganisatie wordt gebruikt. RegiBieb en RegiCare zijn producten van AdSysCo: een maatschappelijk betrokken ICT-dienstverlener in het sociaal domein. Met slimme ICT-oplossingen ondersteunen wij de inspanningen van professionals en vrijwilligers voor een toekomstbestendige en sociale samenleving waaraan iedereen mee kan doen.

RegiBieb
de standaardoplossing voor bibliotheken

Geïnteresseerd in RegiBieb? Lees dan meer over de inhoud van de software of neem direct contact op met sales@adsysco.nl

Welzijn op Recept