Software voor de zorg en welzijn

RegiBieb voor bibliotheken

Het registratiesysteem RegiBieb van AdSysCo is nu beschikbaar voor bibliotheken ter ondersteuning van alle educatieve en sociale activiteiten.

RegiBieb is een standaard informatiesysteem voor het beheer van de educatieve en sociale activiteiten van bibliotheken. In de afgelopen jaren zijn deze activiteiten in omvang enorm toegenomen en het is van belang de informatievoorziening rondom deze activiteiten goed op orde te hebben.

Met RegiBieb worden alle educatieve en sociale activiteiten in één systeem geregistreerd. Deelnemers, vrijwilligers, docenten, activiteiten, locaties en informatievragen staan allemaal bij elkaar in hetzelfde systeem in plaats van in verschillende Exel sheets, Word-bestanden en schrijfblokken. In één oogopslag weet je alles van deelnemers, de bezetting van locaties of de beschikbaarheid van vrijwilligers, dit alles volledig AVG-proof.

Registreren met RegiBieb

Het gebruik van RegiBieb binnen bibliotheken betekent dat er op elk moment een volledig overzicht is. Doordat alle gegevens op één plek staan kunnen overzichten en rapportages eenvoudig worden gemaakt. Veel administratieve processen worden geautomatiseerd waardoor de registratiedruk wordt verlaagd. 

RegiBieb koppelt met de website en de administratie zodat veel dubbel werk wordt voorkomen en tijd wordt bespaard. Medewerkers en vrijwilligers hebben hierdoor meer tijd voor de primaire processen.
En daar doen we het voor!

Software voor de welzijn en Zorg

RegiBieb
de standaardoplossing voor bibliotheken

De belangrijkste kenmerken van RegiBieb:

RegiBieb & AdSysCo

RegiBieb is onder de naam RegiCare bij meer dan 200 welzijnsorganisaties het leidende registratie- en rapportagesysteem. RegiCare is gebaseerd op een rijke materie-kennis die nu voor bibliotheken ook relevant is om haar educatieve en sociale opdrachten goed in te vullen. 

Een groep van 50 betrokken IT-specialisten is doorlopend bezig de oplossingen bij de tijd te houden op basis van gebruikerswensen, wet- en regelgeving en technologische ontwikkelingen en deze vakkundig te implementeren.

RegiBieb
voor u

Om te zien wat RegiBieb voor uw
organisatie kan betekenen komen
wij graag vrijblijvend bij u langs!

RegiCare