Software voor de zorg en welzijn

Servicemanager

Voor onze afdeling Operations zoeken wij een Servicemanager.

In het kort

Uren

32+

Opleidingsniveau

Minimaal HBO denk- en werkniveau

Ervaring

5+ jaar

Beschikaar per

In overleg

Vragen

Solliciteren

Mail je motivatie + cv naar Irma van Diepen op ivandiepen@adsysco.nl.

Functie

Als Servicemanager draag je bij aan de ambities van AdSysCo om professionals en vrijwilligers in het sociaal domein te ondersteunen in hun werk, voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Maak jij met jouw kennis over het sociale en/of het zorgdomein, met jouw inzicht in organisatiestructuren, werkprocessen én projectmanagement skills het verschil in onze organisatie?

Over AdSysCo

AdSysCo is een ICT-dienstverlener die professionals en vrijwilligers in zorg en welzijn ondersteunt in hun werk voor een toekomstbestendige en sociale samenleving waaraan iedereen mee kan doen en waar mensen hun leven weer in eigen hand kunnen nemen. Onze slimme ICT-oplossingen in het product RegiCare maken het dagelijks werk in deze sector eenvoudiger en verminderen de registratiedruk. Zo blijft er meer tijd over voor het werk dat er echt toe doet: mensenwerk.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega die samen met ons de schouders wil zetten onder de uitdagingen waar we voor staan. Technologie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Laat jij technologie nog meer waarde toevoegen en maak jij samen met ons het verschil in de maatschappelijke uitdagingen waar we als samenleving voor staan?

Wat doe je als servicemanager?

Als servicemanager lever je een direct bijdrage aan onze missie bij onze klanten en heb je een sleutelpositie tussen de interne organisatie van AdSysCo en haar klanten in de ‘buitenwereld’ in het sociaal domein. Je onderhoudt de relatie en contact met klanten. Je monitort de klanttevredenheid, analyseert en evalueert het gebruik van RegiCare vanuit feiten, cijfers en klantbeleving. Dit volgens de richtlijnen van het informatie­beveiligingsbeleid van AdSysCo. Daarnaast volg je de ontwikkelingen zowel in de sector als bij de klant. Tijdens periodieke bezoeken informeer je de klant gevraagd en ongevraagd over ontwikkelingen vanuit AdSysCo.

Over jou

Wij zoeken iemand met kennis van het sociale- en/of zorgdomein en de specifieke (werk)processen binnen dit domein.

Je werkt zelfstandig en gaat af en toe met projecten aan de slag. Bij nieuwe methodieken of nieuwe functionaliteiten van het systeem neem je jouw klanten op een professionele wijze hierin mee, waardoor ze zo optimaal mogelijk gebruik blijven maken van RegiCare.

Herken je ook nog eens jezelf in het volgende:

 • Je kunt goed hoofd- en bijzaken onderscheiden en het overzicht bewaren;
 • Je communiceert makkelijk, durft het gesprek aan te gaan en je kunt opbouwende feedback geven;
 • Je werkt graag efficiënt en effectief en kunt je eigen werk goed organiseren;
 • Je bereidt klantbezoeken altijd goed voor en sluit indien nodig de interne organisatie hierbij aan;
 • Je bent digitaal vaardig, proactief en servicegericht;
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en je toont graag initiatief;
 • Je vindt het leuk om mensen dingen te leren, bijvoorbeeld een-op-een of via workshops, om zo hun zelfredzaamheid te vergroten;
 • Je wordt blij van het werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie waar geld verdienen niet de belangrijkste kernwaarde is.

Dan zou de functie Servicemanager wel eens wat voor jou kunnen zijn!

Wat wij vragen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Kennis van specifieke werkprocessen binnen de welzijns- en/of zorgsector;
 • Ervaring met servicemanagement en relatiebeheer;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Inlevingsvermogen in de klant en hun specifieke vraagstukken;
 • Ervaring met werken binnen Zorg, Sociaal Werk en/of Maatschappelijke Dienstverlening;
 • Ervaring met het geven van training/ instructie in gebruikerssoftware.

Verder ben je:

 • Organisatiesensitief;
 • Proactief;
 • Motiverend;
 • Analytisch.

Wat bieden wij jou?

Een leuke uitdagende baan waarin je voor onze klanten en onze collega’s het verschil kunt maken in een sociaal bevlogen werkomgeving. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Het is een flexibele baan waarbij je deels vanuit huis werkt, deels bij klanten en bij voorkeur met enige regelmaat op kantoor werkt. Daarnaast bieden we volop ontwikkelingsmogelijkheden, een laptop, een vergoeding voor telefoonkosten en reiskosten woon-werkverkeer.

Je begint met een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling en een bijpassend salaris. Het betreft een fulltime functie van minimaal 32 uur. Wij kennen flexibele werktijden, bij voorkeur tussen 8:00 tot 18:00 uur. In overleg bepalen we de exacte verdeling en werkdagen.

Klinkt goed toch?

Twijfel jij niet langer en denk jij bij ons het verschil te kunnen maken? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar: ivandiepen@adsysco.nl.

De gesprekken voor de functie vinden plaats op ons kantoor in Heemstede.

Voor vragen over de procedure of de inhoud van de functie of anderszins kun je contact opnemen met Irma van Diepen via 06-15546383 of via ivandiepen@adsysco.nl. Op www.adsysco.nl vind je meer informatie over AdSysCo.