De Skûle Welzijn kiest voor RegiCare - adsysco.nl
De Skûle Welzijn kiest voor RegiCare

27 november 2020

RegiCare nu ook in Noordwest Friesland

Recent is bij De Skûle Welzijn in Waadhoeke en Harlingen RegiCare live gegaan en daarmee is de eerste gebruiker in Friesland een feit. De Skûle Welzijn is een enthousiaste welzijnsorganisatie, die het noordwesten van Friesland een breed scala aan diensten en activiteiten biedt, waaronder ANWB AutoMaatje.

De implementatie van RegiCare past in het goed georganiseerde proces van herinrichting van werkprocessen op basis van een strategische oriëntatie, die eerder dit jaar plaatsvond. De implementatie hielp hen om heldere werkprocessen en werkafspraken te maken. Tevens kunnen nu vele Excel-bestanden verdwijnen en eenvoudig de juiste rapportages worden verkregen. Met de introductie van RegiCare benut De Skûle Welzijn de kracht van een eenduidige werkwijze en standaardisatie!

AdSysCo is een ICT-dienstverlener met een groot hart voor zorg en welzijn. Wij kennen de inhoud van het werk en de techniek als onze broekzak en innoveren doorlopend op beide terreinen. Zo ondersteunen wij de inspanningen van professionals en vrijwilligers voor een toekomstbestendige en sociale samenleving waaraan iedereen mee kan doen en waar mensen hun leven weer in eigen hand kunnen nemen.