Software voor de zorg en welzijn

Relatiedag AdSysCo

22 november 2022

Wij nodigen je graag uit voor een mooie reis door het Spoorwegmuseum in Utrecht op 22 november 2022.

Op reis door het Spoorwegmuseum

Ga je mee op reis? Als relatie van AdSysCo nodigen wij je graag uit voor een mooie reis door het Spoorwegmuseum in Utrecht. Een reis langs praktische online oplossingen voor het welzijnswerk, mede verzorgd door onze partners met wie wij het blended werken vorm en inhoud geven. We presenteren u dan ook de klantreizen die ontwikkeld zijn, bedoeld om inwoners handvatten te bieden bij verschillende vraagstukken. Deze partners zijn Games4Health, Effectenmonitor en Alles is Gezondheid/Positieve Gezondheid.

➤ Station Effectenmonitor

De Effectenmonitor™ is een online meetmethode die zelfredzaamheid van de inwoner bevordert en inzicht geeft in de voortgang van de hulpverlening. 

➤ Play Station

De serious games van &happy worden ingezet voor een gelukkig en gezond leven en maken de zorg spelenderwijs beter. Want niemand stopt met spelen als je oud wordt, je wordt oud als je stopt met spelen. 

➤ Station Positieve gezondheid

Positieve Gezondheid is opgebouwd rondom het zogenaamde spinnenweb. Dit spinnenweb helpt een beeld te vormen hoe iemand zijn gezondheid ervaart en vormen aanknopingspunten voor een gesprek. Zo kan werken met Positieve Gezondheid een start zijn van duurzaam herstel voor mensen die ziek zijn en voor een veerkrachtig leven.

Op doorreis door het museum

Ook is er bij aankomst ruimte om het museum te ontdekken via een rondleiding. Je komt dan op plekken die voor gewone bezoekers verborgen blijven en dat maakt het bezoek helemaal bijzonder. Na de rondleiding is er een lunch en start het programma. Aan het eind is er een optreden van theatermaker Robert Baarda en natuurlijk een goede borrel.

Ga mee op reis
meld je aan

We hopen je dan te ontmoeten

RegiCare