Reviews - adsysco.nl
Reviews

We zijn trots op onze klanten en geven ze graag het woord. Lees hieronder over hun ervaringen.

"Die verbinding met het werkveld is echt een plus"

Stichting Welzijn Zundert (SWZ) heeft in 2016 de overstap naar RegiCare gemaakt. Judith Benckhuijsen, sociaal werker bij SWZ, gaf aan dat de gebruiksvriendelijkheid, het overzichtelijke uiterlijk van het onlinesysteem en de toegespitste software hen heeft overtuigd om met RegiCare te gaan werken. Aldus Benckhuijsen: “AdSysCo heeft zich echt toespitst op zorg- en welzijnsorganisaties, dan merk je dat het systeem daar geschikt voor is. Het is interessant dat het niet een bedrijf is dat alleen met de software bezig is, maar ook met ontwikkeling in het welzijnswerk. Die verbinding met het werkveld vind ik wel echt een plus.”


"Eenmalige registratie in RegiCare is heel prettig."

De welzijnsorganisatie Vitis heeft in 2015 de overstap naar RegiCare gemaakt. Yvonne Scholtes, manager stafdienst en ICT: ‘Indertijd hebben de reviews en ervaringen van andere welzijnsorganisaties ons overtuigd om met RegiCare te gaan werken.’ In RegiCare kunnen cliënten die binnenkomen direct geregistreerd en gekoppeld worden aan een vrijwilliger. Alles in één registratiesysteem en altijd al je informatie overzichtelijk bij elkaar. Na een intense implementatiefase geeft welzijnsadviseur van Oosten aan dat het systeem echt duidelijkheid geeft en steeds meer tijdswinst oplevert: ‘de eenmalige registratie in RegiCare is heel prettig.’


"De helpdesk bereiken via de chatbox werkt heel makkelijk."

Coherente is een lokale welzijnsorganisatie in Ouder-Amstel die in 2019 officieel de overstap naar RegiCare heeft gemaakt. Aldus Huib van Straten, ouderenadviseur en vrijwilligersondersteuner bij Coherente: ‘We waren overtuigd van alle mogelijkheden en het feit dat RegiCare ook toegespitst was op welzijnsorganisaties.’ Coherente heeft besloten de implementatie gefaseerd uit te voeren en een jaar uit te trekken om het systeem volledig uit te rollen. Anneke Mulder, directeur van Coherente: ‘Hoewel de implementatiefase in het begin soms een extra belasting is, zien we toch de meerwaarde ervan in.’ Na een halfjaar RegiCare merkt Coherente al veel vooruitgang. Het systeem geeft een heel goed overzicht binnen Coherente en informatie is veel toegankelijker.